Cocktailbar Demain

Lange Hezelstraat 58a

Demain is een cocktailbar, waar kwaliteit en vernieuwing hand in hand gaan met een informele benadering en huiselijke setting.

De cocktailkaart is in categorieƫn onderverdeeld (SWEET, SOUR, FRESH, CLASSIC en SPECIALS) zodat je sneller bij de persoonlijke smaak van jouw voorkeur uitkomt. De prijzen van de cocktails variƫren van 5 tot 12,50 euro.

Bovendien bestaat er altijd de ruimte om het nog persoonlijker te benaderen door je eigen smaakvoorkeuren aan de bartenders door te geven. Zij zullen jou dan buiten de kaart om verrassen met een speciale, tailor-made cocktail. En als je wilt, kan je hem zelf een naam geven en schrijven zij het recept op, zodat je hem de volgende keer gewoon weer kunt bestellen.

Naast cocktails, bevat de menukaart een breed assortiment aan bieren, wijnen en gedistilleerde dranken. Neem ook een kijkje op de hapjeskaart, die vele lekkernijen uit alle windstreken bevat. Gegarandeerd dat er een perfecte begeleiding van je drankje bijzit.

Neem plaats op de fauteuils of comfortabele banken, zak weg bij een knisperend haardvuur of in de ruime rokersruimte. Of neem plaats aan de bar, waar je de kunsten van de prijswinnende bartenders kunt afkijken. Welk plekje je ook uitkiest, geniet van de mensen om je heen en laat je verwennen.

Welkom in Demain.

Opmerkingen